Doosan

Doosan is een speler van formaat op de wereldmarkt en ook in Nederland inmiddels geen onbekende meer. De afgelopen zijn er diverse klanten die een Doosan motor hebben draaien aan boord van een schip of bijvoorbeeld in een pompset. Deze site geeft veel informatie over Doosan, voor verdere vragen kunt ons bellen of een contactformulier mailen.

 • Voorstuwingsmotoren

  Doosan heeft voortstuwingsmotoren beschikbaar voor de binnenvaart met een vermogen van 51kW tot en met 883kW in verschillende uitvoeringen.

 • Scheepshulpmotoren

  Doosan biedt een complete serie van scheepshulpmotoren met een vermogen van 32kW tot en met 530 kW.

 • Generatorset Motoren

  Doosan motoren zijn ontworpen voor een gemakkelijke, snelle en gunstige installatie. De goed uitgebalanceerde motoren garanderen een trillingsvrije werking en een laag geluidsniveau.
  De motoren zijn uitgerust met vervangbare cilinderbussen en klepzittingen voor maximale duurzaamheid welke zorgen voor een lange levensduur van de motor.

 • Power Unit Motoren

  Doosan heeft een range van motoren beschikbaar een variabel toerental uitvoering voor de aandrijving van bijvoorbeeld een waterpomp of hydrauliekpomp.

 • Gas

  De Doosan gasmotoren kunnen geschikt gemaakt worden voor lean-burn toepassingen. Voor informatie met betrekking tot de beschikbaarheid en toepassingen kunt u contact opnemen B&N Gas Engines B.V. te Twello, telefoonnummer +31 571 276 900 of via info@bnmotoren.nl